Miki Liukkonen näkee pohjoisen uudessa valossa

Kirjailija Miki Liukkonen toteaa Kaleva Median Kotiseuturakkaudella-podcastissa, että ihmiset ovat lopulta aika samanlaisia paikkakunnasta riippumatta. Kuuntele tuoreesta jaksosta miten etelään kotiutunut mediapersoona näkee pohjoisen kotiseudun uudessa valossa.

Miki Liukkonen on syntynyt ja kasvanut Oulussa. Nykyisin Helsingissä asuva Liukkonen kertoo alkaneensa arvostamaan pohjoissuomalaisuutta etelässä asuessaan. Kotiseuturakkaudella-podcastissa Tuomas Tuomi-Nikula ja Miki Liukkonen keskustelevat muun muassa arktisen hysterian käsitteestä, sarjakuvataiteilija Ville Rannasta, uskonnosta sekä oululaisista jäkäreistä.

Tuomas Tuomi-Nikulan juontama haastattelu on kuunneltavissa alla olevan soittimen kautta tai Podplayssa, josta löydät myös aiemmat jaksot, vierainaan Ville Eerikkilä, Rosanna Kulju, Dennis Nylund. Jani Halme ja Suvi Teräsniska. Podcast-sarjan jaksot ovat kuunneltavissa Podplayn lisäksi ja Radioplay-sovelluksessa sekä lisäksi yleisimmissä podcast-sovelluksissa, kuten Spotifyssa ja Apple Podcasteissa.