Joulutervehdykset Kaleva Median lehtiin – Tilaajille -25%

Perinteiset ja näyttävät joulutervehdyssivut julkaistaan Kaleva Median lehdissä jälleen joulun aikaan. Liity useiden lukijoiden ja paikallisten yritysten joukkoon ja jätä oma tervehdyksesi julkaistavaksi lehdessä. Jatkuvan tilaajan etuna saat ilmoituksen hinnasta -25 % alennuksen.

Varaa joulutervehdyksesi omaan paikallislehteesi verkkopalvelussa klikkaamalla lehden nimeä:

Kaleva, Lapin Kansa, Koillissanomat, Raahen Seutu, Rantalakeus, Siikajokilaakso, Pyhäjokiseutu, Iijokiseutu

Yritykset voivat varata joulutervehdyksen omalta yhteyshenkilöltä tai Kaleva Median palvelupisteeltä. Katso yritysten joulutervehdysten jättö- ja julkaisuaikataulut Kaleva Median B2B Asiakasratkaisujen sivuilta.

Osa joulutervehdystuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, lahjoituskohteet ovat lehtikohtaisia.