Junnulentis valtaa Rovaniemen – Power Cup 6.6.–9.6.2019

Maailman suurin junioreiden lentopalloturnaus Power Cup järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä. Turnaus tuo Rovaniemelle jopa 680 joukkuetta, joka tekee pelaajineen ja taustajoukkoineen kaikkiaan noin 7000 kisavierasta.

Lapin Kansan pelialueena toimii Susivoudin kenttä, joka sijaitsee Lapin yliopiston lähettyvillä. Toinen pelialue sijaitsee Ounasvaaralla Santasportin alueella. Katso otteluohjelma tästä >

Power Cup 2019 avajaiset: Gasellit LIVE

Eksoottinen yöttömän yön Power Cup polkaistaan kunnolla käyntiin torstaina 6.6. avajaisten merkeissä. Emma-gaalassa vuoden yhtyeen kunnian saanut Gasellit nähdään Keskuskentän lavalla klo 19:50 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Gasellit ovat tunnettuja energisestä ja mukaansatempaavasta live-esiintymisestä. Mikäli et pääse paikan päälle, Lapin Kansa tarjoaa livestreamin keikasta tilaajille. Lapin Kansa on Power Cup turnauksen pääyhteistyökumppani, Lapin Kansa on osa Kaleva Mediaa.