Tietoon hukutaan – näkemyksiä janotaan

Seinäkalenteri sen viimein paljastaa. On taas ruska-aika ja yritystoiminnan kalenterissa se tarkoittaa, että ollaan jo neloskvartaalin kynnyksellä. Nyt kiritään liiketoiminnan kasvutavoitteita kiinni, mutta ennen kaikkea katseita suunnataan johdossa ja markkinoinnissa tulevaan. Ja tulevan suunnittelu vaatii myös päätöksiä ja ennen kaikkea asianmukaisia edellytyksiä päätöksenteolle.

Sanotaan että tietoa on nykyään helpommin saatavilla kuin koskaan, mutta miten sitä käytetään päätöksenteon tueksi? Puhutaan datasta, datapääomasta, data-analytiikasta, analyytikoista ja muista tekniikoista, mutta minne unohtui näkemys?

Toki Linkedin on täynnä joka alan osaajaa ja some-konsulttia, jos sinulla aika ja hermot riittää tuossa maailmassa kahlaamiseen, niin anna mennä! Me sen sijaan mietimme, että mitä jos somehuutelun sijaan tavattaisiin, jaettaisiin näkemyksiämme etukäteen sovitusta aiheesta ja kehitettäisiin toimintatapojamme puolin ja toisin. Sen sijaan, että kritisoimme toisten toimintatapoja ja käytäntöjä somessa ilman reaktiivisuutta, niin mitä jos sparraisimme toisiamme ja veisimme yrityksiämme kasvu-uralle, joka perustuu aitoon yhteistyöhön ja välittämiseen yritysten välillä?

Meillä kaikilla on ainakin yksi yhteinen ongelma, joka kaipaa erityishuomiota

Viestit usealta suunnalta kertovat, että vallitseva työmarkkinatilanne on monille yrityksille ja yrittäjille todella haastava. Mistä löytää työntekijöitä, kuinka pitää osaajat talossa, miten kehittää työnantajamielikuvaa ja luoda yrityksestä kuvaa kulttuuriltaan dynaamisena ja ilmapiiriltään miellyttävänä työpaikkana. Mitä jos me, pohjoisen osaajat löisimme alan johtavien tekijöiden kanssa viisaat päät yhteen ja miettisimme yhdessä ratkaisuja rekrytointiin, työnantajamielikuvaan ja kilpailuetuun työntekijämarkkinoilla?

Uskomme, että yhdessä tekemällä ja keskustelemalla saamme enemmän aikaa kuin somessa huutelemalla. Tätä on luvassa käytännössä Kaleva Median Kasvuherätyksessä, joista ensimmäisen aihe on: Kilpailuetusi työntekijämarkkinoilla. Ilmoittaudu mukaan luomaan parempaa pohjoista työnantajamielikuvaa ja ratkomaan rekrytoinnin haasteita. Yhdessä tekemällä voimme saavuttaa enemmän tietoa ja sitä kautta synnyttää parempaa näkemyksellistä markkinointia.

Tervetuloa!

Kasvuherätys: Kilpailuetusi työntekijämarkkinoilla

Aika: torstaina 29.9.2022 klo 8:30 – 10:00
Paikka: Ravintola H20, Mediatalo Kaleva, Solistinkatu 4, 90140 Oulu

Tervetuloa Kasvuherätys -tapahtumaan verkostoitumaan, nauttimaan maistuva aamupala ja osallistumaan keskusteluun työelämämarkkinasta. Kaleva Median syksyn ensimmäisessä aamiaistilaisuudessa paneudutaan rekrytointiin ja työnantajamielikuvaan asiantuntijapuheenvuorojen ja vierailijoiden kautta. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan 22.9. klo 16 mennessä, paikkoja on rajoitetusti. Tapahtumaa voi seurata myös verkkolähetyksen kautta etänä.

Katso ohjelma ja varaa paikkasi

Annariitta Nousiainen

myyntipäällikkö, rekrytointimarkkinointi
040 766 9402
annariitta.nousiainen@kalevamedia.fi

Onko osaajien tavoittaminen vaikeaa? Autamme mielellämme rekrytointiviestin kirkastamisessa ja sen nostamisessa oikeisiin kanaviin.

Katso lisää ja innostu