Kesämarkkinointi kerralla kuntoon – varaa 17.6. mennessä

Laitetaan yhdessä kesän markkinointisi kerralla kuntoon. Kesällä asiakkaat hakevat ideoita omaan loman viettoon, aktiviteetteihin ja kesäisiin ostoksiin. Myös lehtien ja uutissivustojen lukemiseen käytetään kesällä yhtä paljon tai jopa enemmän aikaa kuin muina vuodenaikoina. Nyt kannattaa hyödyntää edulliset mainostilat ja suunnitella koko kesän kampanjointi.

Tutustu kesän tarjouksiin

Printtimainonta

Kaleva, Lapin Kansa, Raahen Seutu, Siikajokilaakso, Uusi Rovaniemi, Forum24, Raahelainen, Koillissanomat, Rantalakeus, Pyhäjokiseutu, Lounais-Lappi, Iijokiseutu

Kokoa mainospakettisi vapaasti joko yhteen tai useampaan lehteen. Mitä enemmän mainostat, sitä suurempi on alennusprosenttisi: 3 kappaleella mainoksia alennuksesi -30%, 5 kpl mainoksia -40% ja kun varaat 10 kpl mainoksia saat mainonnan puoleen hintaan.

Paketin sisällä olevat mainokset tulee olla samaan mainospaikkaan ja samaa ilmoituskokoa. Tarjous ei koske lehtien etusivuja, rekrymainoksia, Koti-Kalevaa ja liitelehtiä.

Display-mainonta

Tarjoamme kesälle kaikkiin verkon kampanjoihin tuplanäkyvyyden. Huom! Tarjous ei koske kelluvia kampanjoita.

Kaleva.fi ja Lapinkansa.fi

Tuplanäytöt samaan hintaan, esimerkiksi 100 000 näytön kampanjalla saat 200 000 näyttöä samaan hintaan.

Raahenseutu.fi, Koillissanomat.fi, Rantalakeus.fi, Pyhäjokiseutu.fi, Iijokiseutu.fi, Siikajokilaakso.fi

Pidennä kampanjasi kesto kaksinkertaiseksi paikallislehtien verkossa, esimerkiksi viikon kampanjalle kahden viikon näkyvyys.

Natiivimainonta

Kaleva.fi ja Lapinkansa.fi -sivuilla julkaistaviin kampanjoihin tarjoamme tuplanäkyvyyden näköislehdessä: 5 vrk verkon etusivulla ja 2+2 vrk näköislehdessä.

Radiomainonta

Uusille radiomainonnan kampanjoille tarjoaamme yhden viikon lisäkuuluvuuden kaupan päälle. Esimerkiksi yhden viikon 42 toiston kampanja kasvaa 84 toistoon ja kahden viikon 84 toiston kampanja kolmeen viikkoon ja 126 toistoon.

Ulkomainonta

Saat lisäviikkospotteja kampanjasi keston mukaan: 10 viikkospotin kampanjaan 1 viikkospottikaupan päälle, 20 viikkospotin kampanjaan 2 spottia ja 30 viikkospotin kampanjaan 3 viikkospottia samaan hintaan.

Yksi viikkospotti tarkoittaa yhden viikon (ma-su) näkyvyyttä yhdessä diginäytössä.

 

Varaa kampanjasi kasvunrakentajaltasi tai Kaleva Median yrityspalvelupisteeltä: Katso yhteystiedot >

 

Myyntiehdot kesäkampanjoille

​Kampanjoiden myyntiaika 2.5.–17.6.2022​

Kampanja-aikana ostettu mainonta on käytettävä 20.6.–14.8.2022​ välisenä aikana. Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.​