Kaleva Media sparraa yrityksiä Pohjois-Pohjanmaan Kasvu Openissa

Kaleva Media on mukana Pohjois-Pohjanmaan Kasvu Open sparrausohjelmassa, jossa on tavoitteena tarjota uusia toimintamalleja ja luoda verkostoja, joiden avulla yrittäjät voivat parantaa oman liiketoimintansa kasvunäkymiä.

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®–sparrausohjelmaan valittiin mukaan 15 yritystä:

 • AO-Markkinointi, Oulu
 • BetterMeno Health, Ii
 • BioSO4, Kempele
 • Chocosomnia, Oulu
 • Cloudamite, Oulu
 • GOsome, Kempele
 • Kaveko, Tyrnävä
 • Lifthanger Finland, Oulu
 • Mori Collective / MORICO, Oulu
 • Nive Information Technology, Oulu
 • Ouca Bikes, Oulu
 • Owatec Group, Tupos
 • Canomaran, Kuivaniemi
 • Redocap, Oulunsalo
 • Tomerin, Rovaniemi

Sparraukseen hakeneita yrityksiä arvioidaan kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kasvupolun tuomaristoon kuuluu Kaleva Mediasta myyntijohtaja Heidi Kananen, muuta tuomariston jäsenet ovat Virpi Spangar koulutuskuntayhtymä OSAO:sta, Jari Tuovinen Oulun kauppakamarista, Teemu Puumalainen Nordic Optionista ja Sami Heikkilä Nordeasta.

Yritysten sparraajina Kaleva Mediasta toimii strategi Anu Rosberg ja asiakkuuspäällikkö Miia Juntunen. Sparraajien roolina on tuoda valituille yrityksille esille erityisesti markkinoinnin keinoja, joilla saattaa liiketoiminta kasvuun.

Katso lisää Kasvu Openista >