Kaikki mitä kesän viettoon Koillismaalla tarvitaan – helposti yksien kansien välissä

Ruka News on osoittautunut vuosi toisensa jälkeen paikallisten kesälomalaisten sekä kotimaan turistien suosikkilukemiseksi. Ja miksipä ei olisi? Matkailulehti kokoaa yhteen alueen ajankohtaiset vinkit menoista, tarjouksista ja kesätekemisestä. Lehden parissa lukija pääsee kesätunnelmaan ja poimii inspiraatiota omaan kesänviettoon, eikä lukeminen jää vain yhteen kertaan. Hyödyllisten vinkkien ja mielenkiintoisten sisältöjen ääreen palataan pitkin kesää.

Kotimaan matkailu on yhä suosiossa

Oman paikkakunnan menovinkit otetaan erittäin mielellään vastaan, ja kotimaan matkailu tulee jälleen nostamaan suosiotaan. Lomalaiset ovat valmiita kuluttamaan entistä enemmän rahaa etenkin paikallisiin elämyksiin, palveluihin ja tuotteisiin. Kesällä on oikeasti aikaa paneutua miettimään isompia hankintoja. Kesän viettoon tulee kuulumaan myös pitkäaikaisten projektien toteuttaminen: pihoja, mökkejä ja koteja halutaan laittaa viihtyisimmäksi.

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja ulkopaikkakunnilta tulevat turistit

Ruka News Kesälehden painosmäärä on 20 000 kpl ja lehti löytyy telinejakelusta läpi kesän 13.6. lähtien. Telinejakelut päivittäistavarakaupoissa, hotelleissa, ravintoloissa, huoltoasemilla (Kuusamo, Taivakoski, Pudasjärvi ja Posio) ja Kuusamon lentoasemalla.

Ole mukana lukijoiden kesässä – varaa mainospaikkasi nyt!

Mainostamalla kaikissa Kaleva Median kesälehdissä saat tuntuvan pakettialennuksen! Löydät alta pakettitarjousten mediakortin. Voit tiedustella RukaNewsin mainosmahdollisuuksia helposti alla löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ