Kaikki mitä kesän viettoon Oulussa tarvitaan – helposti yksien kansien välissä

Kalevan Kesä-Helmi on osoittautunut vuosi toisensa jälkeen kesälomalaisten suosikkilukemiseksi. Ja miksipä ei olisi? Liitteestä löytyy elämänmyönteisiä ja ihmisläheisiä paikallisia juttuja, joiden parissa pääsee kesätunnelmaan ja joista voi poimia inspiraatiota omaan kesänviettoon, eikä lukeminen jää vain yhteen kertaan. Hyödyllisten vinkkien ja mielenkiintoisten sisältöjen ääreen palataan pitkin kesää.

Kotimaan matkailu on yhä suosiossa

Oman paikkakunnan menovinkit otetaan erittäin mielellään vastaan, ja kotimaan matkailu tulee jälleen nostamaan suosiotaan. Kesän viettoon tulee kuulumaan pitkäaikaisten projektien toteuttaminen: pihoja, mökkejä ja koteja halutaan laittaa viihtyisimmäksi. Kesällä on oikeasti aikaa paneutua miettimään myös muita isompia hankintoja, ja lomaa viettäessä rahaa kuluu tavallista enemmän etenkin paikallisiin palveluihin ja tuotteisiin.

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja ulkopaikkakunnilta tulevat turistit

Kalevan Kesä-Helmi jaetaan 31.5. lehden välissä kaikkiin tilaajatalouksiin. Se löytyy myös koko kesän ajan telinejakelusta mm. matkailupisteissä, hotelleissa ja liikenneasemilla. Liite on lisäksi luettavissa kirjautuneille lukijoille vapaasti Kaleva.fi:ssä. Tutustu tästä viime kesän liitteeseen.

Ole mukana lukijoiden kesässä – varaa mainospaikkasi nyt!

Mainostamalla kaikissa Kaleva Median kesälehdissä saat tuntuvan pakettialennuksen! Löydät alta pakettitarjousten mediakortin sekä Kesä-Helmen oman mediakortin. Voit tehdä varauspyynnön helposti alla löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ