Tuplasimme Pudasjärven LVI- ja Rautatarvikkeen kesäkampanjan näkyvyyden

Kannustimme asiakkaitamme hoitamaan kanssamme kesän markkinointikampanjoiden näkyvyydet kerralla kuntoon. Näin säästyy kesältä aikaa myös lomailuun, kun markkinointi- ja mediatilavaraukset on hoidettu etukäteen, yhdessä kasvunrakentajien kanssa.

Kaikkien 10.5. kesäkampanjoita ostaneiden kesken arvoimme yhdelle kampanjalle tuplanäkyvyyden. Tällä kertaa arpaonni suosi Pudasjärven LVI- ja Rautatarvike Oy:tä.

– Tälle vuodelle laajensimme kesäkampanjan tarjoamaa printti-, display- ja natiivimainonnan lisäksi myös ulko- ja radiomainontaan. Halusimme tarjota laajan valikoiman ratkaisuja, joilla ideoita oman loman viettoon hakevat asiakkaat tavoitetaan monikanavaisesti, kesäisin hinnoin, Kaleva Median mediamainonnan asiantuntija Antti Karvonen kertoo.

– Tulevaa kesää tullaan viettämään edelleen pääasiassa kotimaassa ja lomalla on aikaa tehdä hankintoja. Tähän saumaan kannattaa yrityksillä panostaa myös mediamainonnan puolella ja vielä ehtii mukaan hyödyntämään erikoishinnat, sillä kesäkampanjoiden myynti jatkuu 17.6. saakka ja tarjouksiin kannattaa käydä tutustumassa sivuillamme, Karvonen kehottaa.

Tutustu Kaleva Median kesäkampanjoihin. Katso tarjoukset >

Kuvassa Antti Karvonen sekä arvonnan onnettarena toiminut Kaleva Median printti- ja displaypalveluiden johtaja Susanna Kaikkonen.