Katso Lapin Kansa kuntavaalistartti tallenteena

Lapin Kansa

Kevään 2021 kuntavaalien ennakointi aloitettiin Kaleva Mediassa Lapin Kansan kuntavaalistartilla 23. helmikuuta. Verkkotapahtumassa kerroimme vaaleissa oleville ehdokkaille ja puolueiden edustajille vaalien käsittelystä ja vaalikoneesta Lapin Kansassa sekä Kaleva Median vaalimainonnan mahdollisuuksista.

Tilaisuuden avasi Lapin Kansan päätoimittaja Antti Kokkonen, jonka esitystä täydensi Kaleva Median Insight Manager Mari Jauholan läpikäymä tuore tutkimus pohjoissuomalaisten äänestyskäyttäytymisesta. Kaleva Median B2B Asiakasratkaisuista vaalimainonnan ratkaisuista olivat kertomassa asiantuntijat Juhapekka Raitio, Anela Denic, Antti Karvonen ja Elina Eronen Piper.

Voit katsoa tilaisuuden tallenteen täältä > (Tallenteen katsominen edellyttää yhteystietojen jättämistä.)

Tilaisuudessa läpikäydyt kalvot: Lapin Kansa – Kuntavaalistartti 2021 (PDF) ja Kunnallisvaalit 2021 Tutkimusraportti (PDF).

Kalevan kuntavaalistartti järjestetään torstaina 25.2.2021 klo 14:30 – 16.30. Voit ilmoittautua tilaisuuteen täällä >