Katso Kalevan kuntavaalistartti tallenteena

Kaleva

Kevään 2021 kuntavaalien ennakointi aloitettiin Pohjois-Pohjanmaalla Kalevan kuntavaalistartilla 25. helmikuuta. Verkkotapahtumassa kerroimme vaaleissa oleville ehdokkaille ja puolueiden edustajille vaalien käsittelystä ja vaalikoneesta Kalevassa sekä Kaleva Median vaalimainonnan mahdollisuuksista.

Tilaisuuden avasi Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen, jonka esitystä täydensi Kaleva Median Insight Manager Mari Jauholan läpikäymä tuore tutkimus pohjoissuomalaisten äänestyskäyttäytymisesta. Kaleva Median B2B Asiakasratkaisuista vaalimainonnan ratkaisuista olivat kertomassa asiantuntijat Juhapekka Raitio, Anela Denic, Antti Karvonen ja Elina Eronen Piper.

Voit katsoa tilaisuuden tallenteen täältä > (Tallennusvirheen vuoksi tallenteen alusta puuttuu n. 10 minuuttia, pahoittelemme puutteellista Sanna Keskisen esitystä. Tallenteen katsominen edellyttää yhteystietojen jättämistä.)

Tilaisuudessa läpikäydyt kalvot: Kaleva – Kuntavaalistartti 2021 (PDF) ja Kunnallisvaalit 2021 Tutkimusraportti (PDF).