Miten onnistua rekrytoinnissa?

Rekrytointi on yksi suurimmista yritysten tekemistä investoinneista. Uudet kanavat, palvelut ja mahdollisuudet haastavat myös rekrytoinnin ammattilaisia. Pahimmillaan osaajien rekrytointi voi olla yrityksen kasvun esteenä. Mutta miten yritys voi erottautua työnantajana ja saada haluamiaan osaajiaan hakemaan töihin?

1. Rakenna työnantajamielikuvaa

Työnantajamielikuvan rakentaminen on pitkäjänteistä ja suunnitelmallisuutta vaativaa työtä. Sisältömarkkinoinnin keinot kuten mainostajan artikkelit ja videot ovat oiva tapa näkyä ja luoda kiinnostusta. Työpaikkailmoitukset ja nimitysuutiset ovat myös osa vahvan työnantajakuvan rakentamista.

2. Tavoita aktiiviset ja passiiviset työnhakijat

Työmarkkinat ovat murroksessa eikä avoimia työpaikkailmoituksia selailla enää uteliaisuudesta niin paljoa kuin ennen. Miten siis tavoittaa passiiviset työnhakijat? Ne, jotka eivät hae uutta työpaikkaa, mutta voivat olla halukkaita vaihtamaan työtä sopivan pestin osuessa kohdalle? Nämä ihmiset pitää tavoittaa ympäristöstä, jossa he viettävät aikaa – esimerkiksi uutismedioista. Kun hyödynnät rekrytoinnissasi monikanavaisesti printin ja digin kanavat, tavoitat enemmän potentiaalisia työntekijöitä.

Tutustu Kaleva Median medioiden tavoittavuuksiin

3. Valitse toimivat mediaratkaisut

Pohjoisen markkinajohtajana tarjoamme tarpeisiisi sopivat ratkaisut pienistä mainostiloista laajoihin monimediakokonaisuuksiin, myös avaimet käteen -palveluna. Palvelumme avainsanoja ovat helppous ja selkeys. Laadimme tarpeittesi ja budjettisi mukaiset kampanjaehdotukset, joista voimme yhdessä ideoida lopullisen kokonaisuuden.

4. Tee valinnastasi uutinen – lähetä tiedote

Nimitysuutiset viestivät onnistuneesta rekrytoinnista, yrityksen kehityksestä ja positiivisesta tilanteesta. Lisäksi ne ovat kiinnostavaa sisältöä toimituksille. Lähetä tiedotteesi Kaleva Median toimituksille sekä suosituimpiin valtakunnallisiin julkaisuihin.

Mikä erottaa tulevaisuuden menestyjät ja häviäjät?

Kokemuksemme mukaan ainakin työelämän muutoksen ymmärtäminen ja rekrytoinneissa onnistuminen. Kun tarvitsette apua rekrytointimarkkinointiin, asiantuntijamme ovat täällä valmiita auttamaan.

Tutustu rekrytointipalveluihimme