Hyödynnä Black Fridayn edulliset mediatilat tuleviin kampanjoihisi

Tervetuloa tekemään löytöjä ja nappaamaan mediatilat alkutalven parhaaseen hintaan tuleviin kampanjoihisi. Kaleva Media tarjoaa toista kertaa yritysasiakkaille koko pohjoisen mediatilat kattavan mainostajien Black Fridayn!

Löydät sivuiltamme Black Friday -etuja Kaleva Median medioista heti yön kääntyessä mustan perjantain puolelle. Tarjoukset ovat varattavissa verkkokaupassa jo keskiyöllä ja lisäämme kauppaan uusia tarjouksia myös perjantaina klo 13, jotta myös iltavirkut pääsevät shoppailemaan edullisia tuotteita.

Kaikki mediatilat vähintään 50 % alennuksin, lisäksi verkkokaupassa runsaasti yllätyksiä – alennusprosentit parhaimmillaan jopa 99 %.

Verkkokauppa avautuu 27.11.2020 klo 00:01, osoitteessa kalevamedia.fi/blackfriday

Kurkkaa tästä jo ennakkoon esimerkkejä tarjouksista!