Forum24 ja Uusi Rovaniemi jatkossa yksipäiväisinä

Kaleva Median kaupunkilehdistä Forum24 ja Uusi Rovaniemi ilmestyvät vuoden 2021 alusta lähtien yksipäiväisinä. Jakelupäivä molemmille lehdille on keskiviikko.

Muista pohjoisen kaupunkilehdistä keskiviikkoisin jaettava Lounais-Lappi ja lauantain Raahelainen ilmestyvät tuleva vuonna totutusti yksipäiväisinä.

– Forum24:n lehden sisältö säilyy hyvin paikallisena. Tutut osastot (uutiset & taustat, ihmiset & ilmiöt, urheilu & liikunta, viihde & vapaa-aika) saavat nyt kattavamman sisällön, kun koko viikon huippuhetket tarjoillaan yhdellä kertaa. Myös tulevan viikonlopun tapahtumien ja ilmiöiden ennakointiin tulemme panostamaan entisestään, Forum24:n päätoimittaja Martti Turunen paljastaa.

– Ensi vuonna Uuden Rovaniemen lehden sisältö vahvistuu ja uudistuu. Entisestä säilytetään parhaat palat, ja niiden joukkoon tuodaan jotain uutta ja tuoretta. Myös ulkoasuun on luvassa pientä piristystä. Näitä muutoksia pääsette näkemään pikkuhiljaa alkuvuoden aikana. Tavoitteena on, että Uudesta Rovaniemestä tulee entistä tarpeellisempi ja läheisempi lukijoilleen, mainostajille ja yhteistyökumppaneille, Uuden Rovaniemen päätoimittaja Leena Talvensaari ennakoi.

Rovaniemen alueella ilmestyvä Uusi Rovaniemi jaetaan paikallisesti 36 000 kappaleen voimalla. Oulussa ja naapurikunnissa ensi vuonnakin kattavasti julkaistavaa Forum24:sta jaetaan noin 85 000 kappaletta.

Katso lisätiedot:

Forum24 mainostajalle

Uusi Rovaniemi mainostajalle