Rekrymarkkinointia ja tavoitteiden mukaisia tuloksia Kasvun paikassa

Kaleva Median markkinoinnin kasvuohjelmassa, Kasvun paikassa tutustutaan työpaikkamainonnan suunnitteluun oululaisen taloushallinnon kumppanin Colleqiumin kanssa. Katso videolta miten suunnittelutiimi otti haasteen vastaan ja millaiseen lopputulemaan päädyttiin.

Colleqiumin mainoksia on jo nähty Kaleva Median medioissa ja myös toisen Kasvun paikka -yrityksen, Ylläksen kesän markkinointikampanja on saatu päätökseen ja tulokset summattua.

Katso Kasvun paikan -sivuilta millainen yritys on 1% tunnettuuden Oulun seudulla omaava Colleqium Oy ja lue myös Ylläksen kesäkampanjan koonti. Seuraavaksi Kasvun paikassa paneudutaan Pörhön Autoliikkeen markkinointihaasteisiin. Näitä suunnitelmia on luvassa joulukuussa videoiden ja tekstien muodossa.

Katso mitä Colleqiumille suunniteltiin >

Lue lisää Ylläksen kesän onnistumisista >

Kasvun paikka -sivusto: kalevamedia.fi/kasvunpaikka