Kaleva Media Paneeli

Kerro meille mielipiteesi, vaikuta ja ansaitse palkintoja

Tule mukaan Kaleva Media Paneeliin! Paneelin jäsenenä pääset vaikuttamaan mainontaan ja medioidemme sisältöön lukijan ja kuluttajan näkökulmasta. Lisäksi voit osallistua markkinatutkimuksiin, joissa tutkitaan eri toimialojen tuotteita, palveluita ja markkinointia. Useimmat ihmiset ovat median kuluttajia tavalla tai toisella oli kyseessä sitten sanoma- ja aikakauslehdet tai verkkolehtien, TV:n, tabletin tai matkapuhelimen digipalvelut. Jotta voimme tarjota seuraajillemme mielenkiintoista ja alueellisesti kiehtovaa sisältöä ja mainontaa, meidän tulee olla yhteydessä mediaamme kuluttavan yleisön kanssa. Tätä varten on Kaleva Media Paneeli.

Osallistuminen on helppoa, ilmaista ja vapaaehtoista

  • Kutsut yksittäisiin tutkimuksiin lähetetään sähköpostitse ja niihin vastataan verkkopalvelussa.
  • Vastaaminen kyselyyn vie tavallisesti 5–10 minuuttia.
  • Vastaaminen on aina vapaaehtoista. Paneelin jäsenenä et sitoudu mihinkään, voit osallistua silloin kun sinulla on siihen aikaa tai halua.
  • Tutkimustiedot kerätään tutkimusyritys RAM:n tietopankkiin ja vastaajien yksilöidyt henkilötiedot pysyvät täysin luottamuksellisina.
  • Kyselyihin vastaamalla keräät pisteitä, joilla ansaitset lahjakortteja. Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken matkalahjakortteja!