Paperisten lehtiemme ilmestymispäiviin muutoksia: Kaleva ilmestyy toukokuusta alkaen sunnuntaisin vain digitaalisesti, Raahen Seudun ja Raahelaisen ilmestymisrytmi muuttuu

Kevät tuo muutoksia Kalevan paperilehden ja Raahen Seudun sekä Raahelaisen ilmestymispäiviin.

Kalevan viikonvaihde uudistuu toukokuusta alkaen lauantain lehden yhteyteen tehtävällä uudella ja taustoittavaan journalismiin painottuvalla viikonvaihdelukemistolla. Samassa yhteydessä sunnuntain paperinen lehti jää pois ja sunnuntaisin julkaistaan digitaalinen näköislehti.

Myös paikallislehti Raahen Seutuun tulee muutoksia huhtikuussa. Maanantain lehti jää pois ja Raahen Seutu ilmestyy jatkossa keskiviikkoisin ja perjantaisin. Samalla Raahelaisen ilmestymispäivä vaihtuu perjantaista keskiviikolle.

Muutoksen taustalla ovat printtilehden voimakkaasti kasvaneet paino- ja jakelukustannukset sekä kuluttajien mediankäyttötapojen muutos printistä digiin. Alueemme kauppiaat ovat usein toivoneet Raahelaisen ilmestymispäivän vaihtoa, jotta heillä on mahdollisuus ilmoittaa loppuviikon tarjouksistaan. Muutoksella vastaamme tähän toiveeseen.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joita nyt tehtävät muutokset koskettavat. Tarjoamme vaihtoehtoiset tavat tavoittaa kohderyhmät tehokkaasti jatkossakin. Lehtemme digitilausmäärät ovat kasvaneet voimakkaasti viime vuosina ja myös aktiivisten digikäyttäjien määrä on vakaassa kasvussa.

Muutoksesta voi tiedustella lisää omalta yhteyshenkilöltä tai olemalla suoraan yhteyksissä asiakaspalveluumme.