Black Friday verkkokauppa avautuu perjantaina 25.11. klo 00:01

Tervetuloa tekemään löytöjä ja nappaamaan markkinoinnin ratkaisuja parhaaseen hintaan alkutalvella tuleviin kampanjoihisi. Kaleva Media tarjoaa yritysasiakkaille koko vuoden odotetuimman tarjouspäivän: pohjoisen mediatilat kattavan mainostajan Black Fridayn.

Löydät verkkokaupasta Black Friday -etuja Kaleva Median medioista heti yön kääntyessä mustan perjantain puolelle. Tarjoukset ovat varattavissa verkkokaupassa jo keskiyöllä ja lisäämme kauppaan uusia tarjouksia myös perjantaina klo 13, jotta myös iltavirkut pääsevät shoppailemaan edullisia tuotteita. Tarjoukset käytettävä tai kampanjat aloitettava joulu-tammikuun aikana.

Kaikki Kaleva Median mediatilat vähintään -50 % alennuksella. Tarjouksia printti-, banneri- ja natiivimainoksista uutismedioihin sekä kattavia paketteja ulko- ja radiomainonnasta.

Tänä vuonna kaupassa myös täysin uusia etuja markkinointipalveluista: kokeiluhintaan Google-, TikTok- ja ohjelmallisen mainonnan kampanjoita. Poikkeuksellinen mahdollisuus ostaa myös tutkimuspalveluita ja mainonnan suunnittelupalveluita alennetuin hinnoin!

Verkkokauppa avautuu 25.11.2022 klo 00:01, osoitteessa kalevamedia.fi/blackfriday

Muun muassa nämä 12 tarjousta saatavilla verkkokaupassa jo heti keskiyöllä: