Jaettava vaaliesite


Esitteellä tai monisivuisella julkaisulla pysäytät äänestäjät viestisi ääreen. Fyysinen materiaali tarjoaa äänestäjille konkreettista kosketuspintaa, ja esitteen iso pinta-ala mahdollistaa syvemmän esittelyn ehdokkaasta ja hänen ajamistaan asioista. Katso alta, miksi vaaliesite ja sen jakelu kannattaa toteuttaa meidän kanssamme!

 

  • Laaja tavoittavuus ja kohdentamismahdollisuudet

    Kaleva Median julkaisut jaetaan n. 95 000 talouteen. Toimimme Oulun, Lapin, Kuusamon ja Raahen talousalueilla kattaen noin 80 – 95 % alueen kotitalouksista. Jakeluratkaisuja on mahdollista kohdentaa juuri sinun vaalipiirissäsi asuville kuluttajille kattavasti myös ei-tilaajatalouksiin.

  • Joustava hinta

    Lopullinen hinta määräytyy painetun kappalemäärän sekä valitun jakelualueen perusteella. Tutustu tarkempiin hinnoitteluihin Hinnasto-sivulla.

  • Painoarvo

    Lehden välissä jaettu esite tai liite puhuttelee painavammin. Kun esite tai liite jaetaan arvostetun ja luotettavan lehden välissä, on yleensä myös vastaanotto positiivisempaa. Tarjoamme esimerkiksi 4-sivuisen tabloid-kokoisen liitteen painettuna sanomalehtipaperille, julkaistuna nidottuna lehden välissä.

Kiinnostuitko? Asiantuntijamme kertoo sinulle mielellään lisää.

 

Anna Suutarinen

asiantuntija, paino- ja jakelupalvelut
040 518 5660
anna.suutarinen@kalevamedia.fi