Raahelaisen ilmestymispäivä vaihtuu perjantaille 1.7.2022 alkaen

Kaupunkilehti Raahelaisen ilmestymispäivä vaihtuu heinäkuun alussa lauantaista perjantaiksi. Ilmestymispäivän vaihtumisen taustalla on viikonlopun jakelureittien lakkaaminen Ilveskorven, Vihannin, Ruukin, Yppärin ja osin myös Kopsan jakelualueilla.

Kopsassa osa talouksista siirtyy varhaisjakelun piiriin. Viikonloppureittien lakkauttamisen syynä on jakelukustannusten nousu ja alaa vaivaava työntekijäpula, sillä jakajien saatavuus on Raahen alueella kriittinen. Jakelumuutoksella jaettavien reittien määrä vähenee.

– Raahen Seudun tilaajat saavat Raahelaisen liitteenä perjantain lehden välissä kaikkialle Suomeen, joten perjantaisin on jaossa mukavan tuhti kahdesta lehdestä muodostuva lukupaketti. Kaleva Median varhaisjakelualueella asuvat saavat Raahelaisensa peittojakeluna, vaikka eivät olisi Raahen Seudun tilaajia. Päiväkannossa olevien talouksien osalta jakelu valitettavasti loppuu, ja heille järjestetään telinejakelu- tai noutopisteitä, joista lehden voi napata mukaansa, kertoo Raahen Seudun ja Raahelaisen päätoimittaja Nina Tuomikoski.

Noutopisteiksi on sovittu K-market Ruukki, Komppalinna Siikajoenkylällä, Hilakivi Ky Vihannissa ja Pyhäjoen kirjasto.

– Otamme myös vastaan ehdotuksia sopivista, keskeisistä noutopisteiden noutopisteiden paikoista. Olisi valtavan hienoa, jos kyliltä löytyisi naapurihenkeä siten, että noutopisteellä asioivat nappaisivat samalla lehden myös naapurilleen.

Viikonloppureittien lakkaamisen myötä Raahelaisen jakelulevikki on jatkossa noin 15 800 kotitaloutta. Lehti on kätevästi luettavissa myös näköislehtenä verkosta osoitteesta www.raahelainen.fi tai Raahen Seutu -mobiilisovelluksesta. Raahelaisen lukeminen verkosta ei vaadi kirjautumista.

Tutustu mitä mahdollisuuksia Raahelainen tarjoaa markkinoijalle >