Kalevan rakenne muuttuu 9.12. alkaen – arkilehti joustavoituu ja viikonloppuihin enemmän sisältöä

Kaleva ilmestyy jatkossa arkisin yksiosaisena – muutoksen taustalla lukijatutkimus. Kaleva teki alkusyksystä lukijatutkimuksen, jonka perusteella muutoksiin ryhdytään 9.12.2021 alkaen. Arkilehden rakenne joustavoituu ja viikonloppuisin luvassa on enemmän pitkiä ja punnittuja lukujuttuja.

Painetussa lehdessä markkinoijalle tämä tarkoittaa, että jatkossa yksiosaisen arki-Kalevan K2-takasivun puolen sivun mainostila siirtyy viimeiselle aukeamalle. Viikonloppuisin K2-takasivun puolen sivun mainospaikka on entisellä paikallaan, Kalevan ilmestyessä tuhtina kaksiosaisena lukupakettina.

Kalevan toimitus ja päätoimittaja Sanna Keskinen avaa muutoksen taustoja laajemmin 9.12.2021 ilmestyvässä lehdessä ja verkkosivuilla.

Katso markkinoijan ja mainostajan mahdollisuudet Kalevassa >