Katso Pohjoista kanttia 2021 -tapahtuman tallenne ja tutkimuslöydösten kohokohdat

Kaleva Median Pohjoista kanttia 2021 -tutkimus julkaistiin asiakkaillemme lähitapahtumassa torstaina 14.10.2021. Voit nyt palata tapahtuman ja tutkimuslöydösten pariin tapahtuman videotallenteen kautta.

Lähitapahtumat järjestettiin neljällä paikkakunnalla, Oulun Tullisalin toimiessa päänäyttämönä. Rovaniemelle, Tornioon ja Kuusamoon tapahtuma lähettiin suorana lähetyksenä, paikallisten kasvunrakentajiemme toimiessa tilaisuuksien moderaattoreina. Avaussanat lausui Kaleva Median brändi- ja kulttuurijohtaja Anna Kärävä, jonka jälkeen kaupallinen johtaja Kimmo Hyvärinen johdatti päivän aiheeseen Ihmisymmärrys näkyy viivan alla -kokonaisuuden myötä. Pohjoista kanttia 2021 -tutkimuksen löydökset esitteli Kaleva Median Insight Manager Mari Jauhola.

Katso tapahtuman tallenne sivuillamme >

Kuvat: Elias Mustonen / Kaleva Media

Haluatko kuulla lisää siitä, miten Pohjoista kanttia tutkimuslöydökset voivat auttaa teidän yritystänne kasvamaan, paikallis- ja ihmisymmärrystä hyödyntäen?

Tutustu tutkimuspalveluihimme