Lisää ulkomainospintoja – OLS:n hallinnoimat tienvarsitaulut Kaleva Median myyntiin

Kaleva Media lisää ulkomainonnan mahdollisuuksia Oulun seudulla, aiemmin OLS:n hallinnoimien digitaalisten mediapintojen myynnin siirtyessä Kaleva Medialle.

– Teemme samanlaista yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa myös muualla. Esimerkiksi Limingan tienvarsitaulussa yhteistyötä tehdään Limingan Niittomiesten kanssa ja Jäälin taulussa Vesaisten Poikien kanssa, Kaleva Median Susanna Kaikkonen vahvistaa.

– Digitaalisuus ulkomainonnassa mahdollistaa useamman taulun käytön markkinointikampanjassa. Se on kustannustehokasta sekä nopeaa, lisäksi samasta kampanjamateriaalista on helppo työstää näkyvyydet niin printtilehteen, display-mainontaan kuin ulkomainontaan, Kaikkonen jatkaa monikanavaisuutta korostaen.

Lue myös: Kaleva Media solmi yhteistyösopimuksia palloilulajien pääsarjajoukkueiden kanssa