Raahen 1. Kauppaporvarin apteekki tuplasi kesäkampanjansa näkyvyyden

Pitkän talven ja poikkeuksellisen vuoden jälkeen olemme pikku hiljaa siirtymässä kohti kesää ja palaamassa lähelle normaalia. Vielä näyttää, että tuleva kesä vietetään pääasiassa kotimaassa, ja tästä kesästä onkin ennustettu oikeaa suomalaisten kulutusjuhlaa.

Haluamme edistää pohjoisen talouden vireyttä, ja muun muassa siksi päätimme ilahduttaa paikallisia asiakasyrityksiämme erityisellä arvonnalla. Päätimme, että kaikkien kesälle jo mediatiloja varanneiden yritysten kesken arvomme yhden asiakkuuden, joka voittaa varaamansa mediatilat tuplana! Arvonnassa olivat automaattisesti mukana kaikki Kaleva Median yritysasiakkaat, jotka olivat helatorstaihin 13.5. mennessä varanneet kesäksi mainoskampanjan.

Arvonta järjestettiin viime perjantaina 14.5.2021 Oulun toimistolla. Onnettarina toimivat printtimainonnan asiantuntija Antti Karvonen sekä display-mainonnan asiantuntija Anela Denic. Arvonnan virallisena valvojana toimi Kaleva Mediasta Pekka Nousiainen.

Tällä kertaa onnetar osui Raahen 1. Kauppaporvarin apteekin kohdalle! Onneksi olkoon voittajalle – tämän myötä toivotamme erittäin kaupallista kesää niin Raaheen, kuin kaikille muillekin pohjoisen alueille, joissa mediamme toimivat.

Vielä ehdit ostamaan kesän mainostilat – nyt kätevästi verkkokaupasta >

Kaleva Median Antti Karvonen ja Anela Denic arpoivat kesälle tuplanäkyvyyden yhdelle onnekkaalle yritykselle.