Kaikki mitä kesän viettoon Pyhäjoen alueella tarvitaan – helposti yksien kansien välissä

Pyhäjokiseudun Kesälehti on alueensa kiinnostavinta kesäluettavaa. Lehdestä löytyy elämänmyönteisiä ja ihmisläheisiä paikallisia juttuja, joiden parissa pääsee kesätunnelmaan ja joista voi poimia inspiraatiota omaan kesänviettoon, eikä lukeminen jää vain yhteen kertaan. Hyödyllisten vinkkien ja mielenkiintoisten sisältöjen ääreen palataan pitkin kesää.

Kotimaan matkailu on yhä suosiossa

Oman paikkakunnan menovinkit otetaan erittäin mielellään vastaan, ja kotimaan matkailu tulee jälleen nostamaan suosiotaan. Kesän viettoon tulee kuulumaan pitkäaikaisten projektien toteuttaminen: pihoja, mökkejä ja koteja halutaan laittaa viihtyisimmäksi. Kesällä on oikeasti aikaa paneutua miettimään myös muita isompia hankintoja, ja lomaa viettäessä rahaa kuluu tavallista enemmän etenkin paikallisiin palveluihin ja tuotteisiin.

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja lähialueilta tulevat turistit

Pyhäjokiseudun Kesälehti tavoittaa 11 000 lukijaa tilaajatalouksista. Lisäksi lehti jaetaan 4.7. varhaisjakelun peittona Oulaisissa, Haapavedellä ja Merijärvellä.

Ole mukana lukijoiden kesässä – varaa mainospaikkasi nyt!

Mainostamalla kaikissa Kaleva Median kesälehdissä saat tuntuvan pakettialennuksen! Löydät alta pakettitarjousten mediakortin. Voit tiedustella Pyhäjokiseudun kesälehden mainosmahdollisuuksia helposti alla löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ