Miltä kuulostaa Radio Kalevan kesä? Avaa radio tai Radiokaleva.fi missä ja milloin vain, niin kuulet

Radio kulkee ihmisten elämässä mukana lenkkipoluilla, harrastuksissa, töissä ja työmatkalla. Ole sinäkin mukana paikallisen Radio Kalevan kesässä!


Radiomedian tutkimuksen mukaan 35 prosenttia kuuntelijoista on vastaanottavaisempia radion mainonnalle ollessaan rentoutuneita ja keskittyneitä.

Radio Kaleva on vahvasti paikallinen radiokanava, mikä kuuluu myös ohjelmasisällöissä. Päivän aloittaa Karjasillan sarastus. Sitä seuraa Solistinkadun iltapäivä sekä kumppanien iltaohjelma. Läpi päivän kanava tarjoaa käsin poimittua musiikkia.

Radio Kalevan kesä-ääniä kuunnellaan pitkin Pohjois-Suomea: Rovaniemellä (89,3 MHz), Kuusamossa (88 MHz), Taivalkoskella (102,2 MHz), Pudasjärvellä (89,8 MHz), Iissä (96MHz), Raahen (95,7 MHz) ja Haapaveden (94,3 MHz) seudulla sekä tietenkin Oulussa (95 MHz).

Radio Kalevan kuuluvuuspeitto on mittava. Kuuluvuusalueella asuu yhteensä 454 000 pohjoissuomalaista.

Aidosti paikallinen Radio Kaleva tuplasi kuulijakuntansa

Aito paikallinen radiokanava on mukana yhä useamman ihmisen elämässä, sillä Radio Kaleva on puolessa vuodessa tuplannut kuulijakuntansa. Kuuntelijoiden määrä on kivunnut nopeasti 7 000:sta 13 000:aan.

Radio Kaleva on vahva brändi, johon kuulijat voivat luottaa. Kaleva Median yli satavuotisen historian aikana kehittyneet arvot – luottamus, rohkeus kehittyä, vastuun kantaminen, yhdessä saavuttaminen ja ihmisten arvostaminen – ovat myös vahvasti Radio Kalevan arvoja.

Mieltymystä radioon lisää myös se, että pohjoissuomalaiset ovat tottuneet luottamaan arvoihimme. Myös paikallisuus puhuttelee ja kiinnostaa kuuntelijaa.

Radio Kaleva tavoittaa myös nuorempia kuuntelijoita

Radio Kalevan kuuntelijat ovat kaupallisesti kiinnostava ryhmä. Kanava vetää puoleensa nuoremman kuulijakunnan. Kuuntelijoista 58,8 prosenttia on 25–54-vuotiaita ja 41,2 prosenttia 55 vuotta täyttäneitä.

Heidän arjessaan Radio Kaleva on läsnä koko päivän aamiaispöydästä työmatkalle ja työpaikalta kodin askareisiin.

Onko radiomainonta jo mukana yrityksesi mediasuunnitelmissa?

Radio Kalevassa mainonta taipuu erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Muutaman viikon tai kuukauden mittainen taktinen mainoskampanja on lyhytkestoinen ja kustannustehokas ratkaisu esimerkiksi tarjousviestintään, tapahtuminen ennakkomarkkinointiin ja uusien tuotteiden ja palveluiden lanseeraukseen.

Pidempikestoinen mielikuvamainonta sopii yrityksille, jotka rakentavat ja vahvistavat tunnettuuttaan ja brändiään ja joille on tärkeää pysyä ihmisten mielissä. Mielikuvamainonta voi spottimainonnan lisäksi olla myös kilpailuja ja räätälöityjä sisältöyhteistöitä. Esimerkiksi toukokuussa Ville Muikkula pyöräili läpi pohjoisen Nuorgamista Ouluun ja teki päivittäin livelähetystä yhteistyössä Jussin Pyöräpisteen ja Partioaitan kanssa.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin mietitään teille räätälöity kokonaisuus.

Radiomainonta tehostaa myös muuta mainontaa

Audiobrändäys astuu markkinoille yhä vahvemmin, kun brändien on mietittävä entistä tarkemmin, miltä kuulostavat. Miltä sinä haluat kuulostaa asiakkaasi korvissa?

Audiomainonta lisää mainostajien verkkosivustojen liikennettä keskimäärin 21 prosenttia. Pienillä ja keskisuurilla digimainostajilla radiomainonta kasvatti verkkosivuston liikennettä jopa 37 prosenttia.

Ulkomainonta ja radiomainonta yhdessä käytettynä taas tavoittaa hyvin autoilijoita ja viesti kohdentuu tehokkaasti. Ulkomainonnan lisänä radio lisää muistettavuutta 33 prosenttia (Radio Media).

Radio Kalevan Kärppä-kumppanuudet myydään nyt

Syyskuun alusta Oulun Kärppien koti- ja vierasottelut kuuluvat taas suorina lähetyksinä Radio Kalevassa koko kauden ajan.

Paikalla kanssasi ovat Juhapekka Pietilä sekä Miska Peltoniemi. Selostaja antaa pelille äänensä sekä itsensä. Koukuttava kiekkosirkus naulitsee lätkäkansan Radio Kalevan äärelle.

Kiekkokauden 2023–2024 parhaat kumppanuudet ja runkosarjan kuuluvimmat mainospaikat ovat myynnissä nyt. Peli on raakaa, sillä nopeat syövät hitaat ja saavat itselleen parhaat mainospaikat.

Tarjolla on kumppanuus- ja mainospaketteja parhaaseen kuunteluaikaan. Mottomme on: ”Kärpät pelaa – Sinä kuulut!”

Radio Kaleva on mukana Kreisi mediakesä -kampanjassamme. Tarjolla paljon erilaisia kuuluvuuspaketteja kesäksi. Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa 18.6. saakka. Tutustu tarjouksiin täältä!

Teksti: MINNA LEUANNIEMI JA TIMO MIKKONEN

Minna Leuanniemi

asiantuntija, radio- ja ulkomainonta
044 794 1224
minna.leuanniemi@kalevamedia.fi

Timo Mikkonen

myyntipäällikkö
044 724 2526
timo.mikkonen@kalevamedia.fi

Minnan ja Timon lisäksi yli 100 Kaleva Median kasvun rakentajaamme auttavat pohjoisen yrityksiä kasvamaan markkinoinnin keinoin paikallista ihmisymmärrystä hyödyntäen. Ota yhteyttä, mikäli haluat liiketoimintasi kasvu-uralle.

Katso lisää ja innostu