Kesä-Helmellä ja kesälehdillä matkailijat ja pohjoisen kuluttajat löytävät palvelusi

Kotimaan matkailukesästä odotetaan jälleen vilkasta edellisen vuoden tapaan. Koronan myötä kotimaan matkailu nosti päätään ja pohjoisessa rikottiin kävijäennätyksiä niin luontokohteissa kuin matkailukeskuksissa. Tulevalta kesältä odotetaan erityisesti tapahtumien osalta paljon, ovathan koronarajoitukset näiltä osin mennyttä aikaa.

Kaleva Media on tuottanut useana kesänä yhdeksän kesälehden kokonaisuutta, jotka tavoittavat niin paikalliset kuluttajat kuin myös matkailijat laajan telinejakelun avulla. Lomavinkkien lisäksi lehdet tarjoavat runsaasti ideoita arkiseen tekemiseen, ohjeita ja reseptejä sekä kattavan tapahtumakalenterin – kesälehteä luetaankin pitkin kesää ja se säilyy näin lukemistona normaalia arkilehteä pidempään.

Mainostajalle kesälehtien kokonaisuus auttaa tavoittamaan palveluista kiinnostuneet asiakkaat pitkin kesää. Ensimmäinen kesälehti, Rantalakeus ilmestyy jo toukokuun puolella 25. päivä, laajan jakelun Kalevan ja Lapin Kansan Helmi-lehdet 3. kesäkuuta ja viimeinen kesälehti, Pyhäjokiseutu 7. heinäkuuta. Halutessasi voit mainostaa vaikka kaikissa lehdissä, jolloin saat myös 43% pakettialennuksen!

Tutustu Kaleva Median kesälehtien sisältöihin, aineistoaikatauluihin ja varaa mainontasi hyvissä ajoin!

Tutustu kesälehtiin