Kaikki mitä kesän viettoon Lapissa tarvitaan – helposti yksien kansien välissä

Lapin Kansan Kesä-Helmi on osoittautunut vuosi toisensa jälkeen paikallisten kesälomalaisten sekä kotimaan turistien suosikkilukemiseksi. Ja miksipä ei olisi? Liite kokoaa yhteen pohjoisen ajankohtaiset vinkit menoista, tarjouksista ja kesätekemisestä. Liitteen parissa lukija pääsee kesätunnelmaan ja poimii inspiraatiota omaan kesänviettoon, eikä lukeminen jää vain yhteen kertaan. Hyödyllisten vinkkien ja mielenkiintoisten sisältöjen ääreen palataan pitkin kesää.

Kotimaan matkailu on yhä suosiossa

Oman paikkakunnan menovinkit otetaan erittäin mielellään vastaan, ja kotimaan matkailu tulee jälleen nostamaan suosiotaan – etenkin Lapin matkailu. Lomalaiset ovat valmiita kuluttamaan entistä enemmän rahaa etenkin paikallisiin elämyksiin, palveluihin ja tuotteisiin. Kesällä on oikeasti aikaa paneutua miettimään isompia hankintoja. Kesän viettoon tulee kuulumaan myös pitkäaikaisten projektien toteuttaminen: pihoja, mökkejä ja koteja halutaan laittaa viihtyisimmäksi.

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja ulkopaikkakunnilta tulevat turistit

Lapin Kansan Kesä-Helmi jaetaan 31.5. lehden välissä kaikkiin tilaajatalouksiin. Se löytyy myös koko kesän ajan telinejakelusta mm. matkailupisteissä, hotelleissa ja liikenneasemilla. Liite on lisäksi luettavissa vapaasti kirjautuneille käyttäjille Lapinkansa.fi:ssä. Tutustu tästä viime vuoden liitteeseen.

Ole mukana lukijoiden kesässä – varaa mainospaikkasi nyt!

Mainostamalla kaikissa Kaleva Median kesälehdissä saat tuntuvan pakettialennuksen! Löydät alta pakettitarjousten mediakortin sekä Kesä-Helmen oman mediakortin. Voit tehdä varauspyynnön helposti alla löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ