Pohjoinen haltuun Kaleva Median kesälehdillä

Ota vaikka koko pohjoinen haltuun Kaleva Median kesälehtien laajan näkyvyyden avulla Kalevassa, Lapin Kansassa, Ruka Newsissä, Raahelaisessa, Siikajokilaaksossa, Rantalakeudessa, Iijokiseudussa, Pyhäjokiseudussa ja Forum24:ssa.

Kaleva Median yhdeksällä kesälehdellä varmistat yrityksellesi laajan näkyvyyden läpi kesän Pohjois-Suomessa. Tavoita kattavasti niin paikalliset kuluttajat kuin ulkopaikkakunnilta tulevat kesälomalaiset. Suositut kesälehdet säilyvät lukemistona päivän lehteä pidempään. Ne tarjoavat lukijoille viihdettä, hyötyä, vinkkejä, sekä ideoita ja inspiraatiota tulevaan kesään.

Mainosta yhdessä ja tarjoamme toisten kesälehtien mainostilat puoleen hintaan!

Voit varata mainostilaa yksittäiseen lehteen tai käyttää tarjoamamme erityisedun hyödyksi ja mainostaa useammassa kesälehdessä, jolloin saat seuraavat mainostilat puoleen hintaan!

Tutustu kesälehtiin ja niiden hintoihin Kesälehdet 2021 koontisivulla ->