Kaikki mitä kesän viettoon Pudasjärven alueella tarvitaan – helposti yksien kansien välissä

Iijokiseudun Kesälehti on alkukesän suurin luku- ja ilmoituspaketti Pudasjärven alueella. Suuren painosmäärän ansiosta lehti tavoittaa alueen vakituiset ja vapaa-ajan asukkaat erittäin laajasti. Kesälehdessä luodaan kattava katsaus kesän tapahtumiin sekä ajankohtaisiin uutisiin alueella. Mukana on myös vinkkejä käyntikohteista, kuten alueen luonto-, retkeily- ja kulttuurimahdollisuuksista.​ Lehden parissa pääsee kesätunnelmaan ja lukijat poimivat inspiraatiota omaan kesänviettoon, eikä lukeminen jää vain yhteen kertaan. Hyödyllisten vinkkien ja mielenkiintoisten sisältöjen ääreen palataan pitkin kesää.

Kotimaan matkailu on yhä suosiossa

Oman paikkakunnan menovinkit otetaan erittäin mielellään vastaan, ja kotimaan matkailu tulee jälleen nostamaan suosiotaan. Kesän viettoon tulee kuulumaan pitkäaikaisten projektien toteuttaminen: pihoja, mökkejä ja koteja halutaan laittaa viihtyisimmäksi. Kesällä on oikeasti aikaa paneutua miettimään myös muita isompia hankintoja, ja lomaa viettäessä rahaa kuluu tavallista enemmän etenkin paikallisiin palveluihin ja tuotteisiin.

Kesälehdessä mainostamalla tavoitat kattavasti paikalliset lomailijat ja lähialueilta tulevat mökkeilijät

Iijokiseudun Kesälehti tavoittaa 9 000 lukijaa tilaajatalouksista. Lisäksi lehti jaetaan 5.6. varhaisjakelun peittona Pudasjärvelle ja Taivalkoskelle.

Ole mukana lukijoiden kesässä – varaa mainospaikkasi nyt!

Mainostamalla kaikissa Kaleva Median kesälehdissä saat tuntuvan pakettialennuksen! Löydät alta pakettitarjousten mediakortin. Voit tiedustella Iijokiseudun kesälehden mainosmahdollisuuksia helposti alla löytyvällä lomakkeella, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ