Pro Ratas toimii jatkossa Kaleva Media -brändin alla

Digimarkkinoinnin asiantuntijatoimisto Pro Ratas on ollut osa Kaleva Mediaa vuodesta 2017. Maaliskuusta 2021 alkaen Pro Ratas siirtyy käyttämään Kaleva Median brändiä ja Pro Rattaan palvelut tarjotaan jatkossa osana Kaleva Median yritysasiakkaiden palveluita.

Uudistuksen taustalla on Kaleva Median uusittu strategia, jonka tavoitteena on kasvaa asiakkaiden kokonaisvaltaiseksi markkinointikumppaniksi ja kasvun rakentajaksi. Uudistuksessa yhdenmukaistamme palveluitamme ja tarjoamme ne yhden nimen alla.

Uusi organisaatio, uudet toimitilat ja uudet verkkosivut

Muutos asiakkaidemme markkinointikumppaniksi on vaatinut muutoksia myös organisaatiossamme. Pro Rattaan henkilöstö jatkaa osana Kaleva Media B2B Asiakasratkaisut -liiketoimintayksikköä, jossa työskentelee kaikkiaan 130 myynnin ja markkinoinnin ammattilaista.

Asiakkaidemme suuntaan pyrimme toimimaan yhden luukun periaatteella. Tarjoamme uudet ja vanhat palvelut saman yhteyshenkilön kautta. Asiakaspalvelumme tavoitat jatkossa tuttujen puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös chat-palvelun kautta. Juridisesti Pro Ratas Oy säilyy vielä laskuttavana yhtiönä ja saat laskut nykyisistä palveluistasi edelleen Pro Rattaan nimissä.

Turun toimipisteemme muutti helmikuussa ja uusi osoitteemme on Kupittaan Electrocity-talossa osoitteessa Tykistökatu 4, 20520 Turku. Kaikki palvelumme löydät jatkossa osoitteessa www.kalevamedia.fi/yrityksille.

Tutustu myös Pro Rattaan asiakkaille suunnattuun FAQ-sivustoon.