Valetaanpa yrittäjyyden pohjat: yrittäjyysviikko Oulussa 4.–8.9.2023

Jotta voit selviytyä, kehittyä ja menestyä, tarvitset kunnon Pohjat.

Joku neropatti aikoinaan viisaudessaan katsoi, että tässä kaukaisessa ja vähäväkisessä maassa on elämisen edellytykset. Sen päätöksen seuraukset kannamme me, jotka yritämme ja elämme tällä pohjoisella nurkalla.

On siis todettava, että pohjakosketus on otettu jo kättelyssä ja ainoa suunta pohjalta on ylöspäin.

Miksi Pohjat?

Kokoonnumme Pohjille paitsi juhlistamaan pohjoista ja sinnikästä yrittäjyyttä, myös tekemään yrittäjyyden pohjatöitä. Me, tämän kovan maan eläjät, tiedämme, ettei mikään hutiloiden tehty kestä täällä pitkään, kasva saati menesty. Perustan on oltava kunnossa.

Yrittäjyysviikko kokoaa yhteen pohjoissuomalaiset yrittäjät ja yrittämisestä kiinnostuneet. Se on foorumi, jossa sekä juhlistamme pohjoisen sinnikästä yrittäjyyttä että teemme yrittäjyyden pohjatöitä. Opimme ja inspiroiduimme puheenvuoroista, työpajoista sekä keskusteluista hengenheimolaistemme kanssa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, OSAO, Oamk, Oulun yliopisto, Kaleva Media, Kolmas Polvi, Business Oulu ja Oulun kauppakamari.

Kun valamme yrittäjyyden pohjat, luomme juuri sitä kestävää perustaa. Ammennamme oppia, tietoa ja taitoa. Inspiroidumme ja verkostoidumme. Siitä tässä viikossa on kyse.

Pohjatöiden estradit

Pohjia valetaan eri puolilla Oulua aina Linnanmaan kampukselta keskustaan. Tutustu ohjelmaan, ilmoittaudu ja saavu paikalle keskustelemaan ja verkostoitumaan, oppimaan ja innostumaan.

Katso koko viikon ohjelma täältä: www.pohjatfest.com/ohjelma