Pro Ratas toimii jatkossa
Kaleva Media -brändin  alla

Arvoisa asiakkaamme

Digimarkkinoinnin asiantuntijatoimisto Pro Ratas on ollut osa Kaleva Mediaa vuodesta 2017. Maaliskuusta 2021 alkaen Pro Ratas siirtyy käyttämään Kaleva Median brändiä ja Pro Rattaan palvelut tarjotaan jatkossa osana Kaleva Median yritysasiakkaiden palveluita.

Muutos ei aiheuta teille toimenpiteitä. Nykyiset sopimuksenne jatkuvat normaalisti.

Uudistuksen taustalla on Kaleva Median uusittu strategia, jonka tavoitteena on kasvaa asiakkaiden kokonaisvaltaiseksi markkinointikumppaniksi ja kasvun rakentajaksi. Uudistuksessa yhdenmukaistamme palveluitamme ja tarjoamme ne yhden nimen alla.

Miten uusi strategia auttaa yrityksenne kasvun rakentamisessa?

Nykyaikainen markkinointikumppanuus vaatii monipuolista osaamista, ajanmukaisia työkaluja ja toimivia prosesseja. Olemme tehneet kuluvan vuoden aikana merkittäviä panostuksia palvelukehitykseemme, asiantuntijaosaamiseemme ja työkaluihimme.

Yrityksellesi on tarjottu aiemmin Pro Rattaan digimainonnan, videotuotannon ja verkkosivustojen tuotannon palveluita. Jatkamme näiden palveluiden tarjoamista osana Kaleva Median yritysasiakkaiden palveluita ja autamme asiakkaitamme jatkossa myös:

  • lisäämään asiakasymmärrystä asiakastutkimuksilla ja analytiikalla
  • suunnittelemaan kokonaismarkkinointia
  • kehittämään ja kirkastamaan yrityksen brändiä
  • tarjoamaan laadukasta sisällöntuotantoa ja suunnitelmia sisältöjen julkaisemiseen
  • hyödyntämään vaikuttajamarkkinoinnin keinoja
  • tuottamaan monipuolisia ja monikanavaisia markkinoinnin sisältöjä tekstinä, videoina, kuvina, uutiskirjeinä, artikkeleina ja somesisältöinä julkaistaviksi asiakkaan omissa tai maksetuissa kanavissa

Kaleva Medialla on yli 120 vuoden kokemus kiinnostavien sisältöjen tuottamisesta lukijoilleen omissa medioissaan ja yritysasiakkaamme tavoittavat nämä silmäparit tarjoamamme monipuolisen printti- ja display-mainonnan avulla. Olemme myös Googlen Premier Partner.

Uusi organisaatio, uudet toimitilat ja uudet verkkosivut

Muutos asiakkaidemme markkinointikumppaniksi on vaatinut muutoksia myös organisaatiossamme. Pro Rattaan henkilöstö jatkaa osana Kaleva Media B2B Asiakasratkaisut -liiketoimintayksikköä, jossa työskentelee kaikkiaan 130 myynnin ja markkinoinnin ammattilaista.

Asiakkaidemme suuntaan pyrimme toimimaan yhden luukun periaatteella. Tarjoamme uudet ja vanhat palvelut saman yhteyshenkilön kautta. Asiakaspalvelumme tavoitat jatkossa tuttujen puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös chat-palvelun kautta. Juridisesti Pro Ratas Oy säilyy vielä laskuttavana yhtiönä ja saat laskut nykyisistä palveluistasi edelleen Pro Rattaan nimissä.

Turun toimipisteemme muutti helmikuussa ja uusi osoitteemme on Kupittaan Electrocity-talossa osoitteessa Tykistökatu 4, 20520 Turku. Kaikki palvelumme löydät jatkossa osoitteessa www.kalevamedia.fi/yrityksille.