Itsepalvelu­ilmoitukset

Yrityksesi tai yhdistyksesi mainos lehteen muutamalla kympillä? Onnistuu!

Itsepalvelussa teet oman ilmoituksen valmiista mallipaketista helposti ja nopeasti, vaikka jo seuraavan päivän lehteen. Ilmoituksen hinta määräytyy valitsemastasi koosta. Tarjolla laajasti vaihtoehtoja pienistä rivi-ilmoituksista kahden palstan leveyksiin saakka – kuvalla tai ilman. Saat itsepalvelussa mediatilasta automaattisesti -15 % alennuksen. Palvelussa näkyvät hinnat sisältävät alv:n.

Jos olet kuluttaja-asiakas, siirry toiselle sivustolle jättämään lukijailmoitus.

 • Valitse 12 lehdestä

  Valittavanasi on kaikki 12 Kaleva Median pohjoista printtijulkaisua: Kaleva, Lapin Kansa, Forum24, Uusi Rovaniemi, Lounais-Lappi, Koillissanomat, Raahen Seutu, Raahelainen, Rantalakeus, Iijokiseutu, Pyhäjokiseutu ja Siikajokilaakso. Voit halutessasi tutustua lisää medioidemme levikkeihin ja tavoittavuuksiin täältä.

 • Valitse ilmoituksesi pohja useasta mallipaketista

  Sinun ei tarvitse olla Picasso tai Gallen-Kallela. Palvelussamme on valmiina useita valmiiksi tehtyjä mallipohjia ilmoituksellesi, joista voit valita mieluisimman! Kirjoita pohjaan vain ilmoituksesi teksti ja lisää halutessasi kuva, ja ilmoitus on sillä valmis.

 • Maksa heti tai laskulla

  Voit maksaa ilmoituksen heti luottokortilla, verkkopankissa tai mobiilimaksulla, tai valita laskutuksen. Kaleva Median luotonhallinta tarkistaa jälkikäteen laskutusasiakkaiden luottokelpoisuuden ja voi tarvittaessa edellyttää etukäteismaksua.

 • Uusi käyttäjä? Näin pääset alkuun

  Jos käytät itsepalvelua ensimmäistä kertaa, voit tutustua vaihe vaiheelta miten homma toimii. Klikkaa tästä ohjeisiin.

Jos olet kuluttaja-asiakas, siirry toiselle sivustolle jättämään lukijailmoitus.