Monipuolinen Meri-Lappi

Onko organisaatiollanne tiedossa tapahtumia, onnistumisia, vinkkejä tai hyötyjä, joista merilappilaisten yritysten ja asukkaiden olisi hyvä tietää? Kiinnostavilla, eri kohderyhmille suunnatuilla tarinoilla mielikuva elinvoimaisesta alueesta voimistuu. Lounais-Lapin välissä ilmestyvä Monipuolinen Meri-Lappi käsittelee alueen elinkeinoelämää tarjoten lukijoille sekä journalistista sisältöä että mainostajan artikkeleita. Lähde mukaan lisäämään alueen vetovoimaisuutta omalla tarinallasi!

Monipuolinen Meri-Lappi -julkaisussa yritykset ja kunnat saavat Lounais-Lapin 35 000 lukijan huomion tarinalleen. Yritys saa sisällölleen rauhallisen ja tyylikkään ympäristön, jossa mainostajan artikkelit ja ilmoitukset muodostavat yhtenäisen mediaympäristön Lounais-Lapin toimituksellisen ympäristön kanssa. Artikkelit julkaistaan myös halutessa Lapin Kansan digitaalisissa kanavissa Kaupallinen yhteistyö -merkinnän kera. Lapin Kansan verkkosivustolla vierailee yli 90 000 kävijää viikoittain tarjoten tarinoille laajan näkyvyyden luotettavassa mediaympäristössä.

Lehden jokaisessa numerossa on Lounais-Lappi -lehden toimituksen tekemiä sisältöjä ja asiakkaiden ostamia mainostajan artikkeleita eli artikkelin muotoon kirjoitettuja kiinnostavia sisältöjä. Yritys voi itse tuottaa jutun liitteen sivupohjille tai tilata tuotannon kuvineen kauttamme, jolloin tuottaja kirjoittaa, kuvaa ja taittaa jutun. Lehdessä on myös perinteisiä ilmoituspaikkoja. Lehden ulkoasu on suunniteltu yhtenäiseksi, jotta kokonaisuus on laadukas ja harmoninen.

Monipuolisen Meri-Lapin julkaisupäivät 2021:

24.2.
8.9.