Menestyvä Rovaniemi

Menestyvä Rovaniemi on Uuden Rovaniemen välissä ilmestyvä lehti, jossa yritykset ja yhteisöt voivat kertoa itsestään juttujen muodossa. Lehden teemana on elinkeinoelämä ja sen aihepiirejä ovat esimerkiksi alueellinen yrittäjyys, koulutus, kehitys ja työelämä, kaavoitus ja paikalliset toimijat. Menestyvä Rovaniemi -lehdessä yritys voi esitellä mitä tahansa mielenkiintoista aihealuetta Rovaniemen hyvinvoinnin edistämiseksi – tarinoiden ja ihmisten kautta.

Yritys saa sisällöilleen rauhallisen ja tyylikkään ympäristön, jossa mainostajien artikkelit ja ilmoitukset muodostavat yhtenäisen b-to-b-mediaympäristön Uusi Rovaniemen toimituksellisen sisällön kanssa. Laadukas mediaympäristö varmistetaan yhtenäisellä ilmeellä.

Lehden jokaisessa numerossa on Uusi Rovaniemi -lehden toimituksen tekemiä sisältöjä ja asiakkaiden ostamia mainostajan artikkeleita eli artikkelin muotoon kirjoitettuja kiinnostavia sisältöjä. Yritys voi itse tuottaa jutun liitteen sivupohjille tai tilata tuotannon kuvineen kauttamme, jolloin tuottaja kirjoittaa ja kuvaa jutun. Lehdessä on myös perinteisiä ilmoituspaikkoja. Lehden ulkoasu on suunniteltu yhtenäiseksi, jotta kokonaisuus on laadukas ja harmoninen.

Menestyvä Rovaniemi -lehden julkaisupäivät 2021:

10.2.
28.4.
25.8.
17.11.