Tavoita pohjoisen Suomen luotettavilla uutissivustoilla

Display-mainonnalla uutismediassa saat kiinni ostovoimaiset kuluttajat ja tavoitat yleisösi laadukkaassa mediaympäristössä. Kuluttajat pitävät sanomalehtien verkkopalveluita luotettavina ja uskottavina tiedonlähteinä. Lisäksi verkkopalvelut tarjoavat 24/7 ajankohtaisia asioita, niihin palataan useita kertoja päivässä ja ne tavoittavat alueellisesti suuren määrän potentiaalisia kuluttajia.

Display-mainonta toimii moneen käyttötarkoitukseen; brändimainontaan, lyhytkestoisiin kampanjoihin ja uusien tuotteiden ja yritysten tunnetuksi tekemiseen. Display-mainonnan ylivoimaisimpia hyötyjä ovat tarkat kohdentamismahdollisuudet ja mahdollisuus monipuolisiin mainosaineistoihin, joissa voi ja kannattaa käyttää luovuutta – teknisiä rajoituksia, kun ei nykyään juurikaan ole. Vain mielikuvitus on rajana!

Display-mainonnalla saat kävijöitä helposti ja nopeasti sivustollesi, etenkin kun kampanjaan yhdistetään retargetointi eli uudelleenmarkkinointi. Mainonnan tulokset ovat myös näppärästi ja selkeästi mitattavissa ja jokaiselle budjetille löytyy vaihtoehtoja. Koska display-mainonta hinnoitellaan pääasiassa näyttöpohjaisesti, kampanjan laajuus on kätevää mukauttaa budjettiin sopivaksi.

Sisältömarkkinointi tuo lisää etuja ja mahdollisuuksia display-mainonnan rinnalle.

Lue lisää: Sisältömarkkinoinnnin ABC
Lue lisää: Display-mainonnan ABC

Ratkaisut Kaleva Mediassa