Kotisivut

Kotisivut yritykselle

Kotisivut eli verkkosivut ovat nimensä mukaisesti yrityksesi koti verkossa; ikään kuin virtuaalinen liiketilasi, jossa voit palvella asiakkaitasi 24/7. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa verkossa tarjoamistasi palveluista tai haluavat tutustua yritykseesi paremmin, ovat huolella tehdyt kotisivut se paikka, jossa parhaiten voit esitellä osaamistasi.

Asiakkaat ovat nykyään yhä laatutietoisempia ja vertailua yritysten välillä ennen ostopäätöstä tehdään paljon; hyvillä kotisivuilla voit vakuuttaa asiakkaan kysymään tarjousta juuri sinun yritykseltäsi.

Kun yrityksen kotisivut latautuvat nopeasti, näyttävät hyvältä ja niillä on hyödyllistä sekä houkuttelevaa tietoa toiminnastasi, saat asiakkaat kiinnostumaan, ottamaan yhteyttä ja parhaassa tapauksessa ostamaan.

Minkälaiset verkkosivut yritykselle kannattaa hankkia?

Kaleva Median myyjät auttavat kartoittamaan tarpeesi ja suosittelevat sen pohjalta sopivinta ratkaisua. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä tarjoten kokeneiden ammattilaisten tekemät kotisivut aina yhden sivun ”landing pageista” jopa kymmenien sivujen kokonaisuuksiin. Verkkosivut rakennetaan maailman suosituimman ja tunnetuimman julkaisujärjestelmän, WordPressin, kanssa, ja julkaisun jälkeen pääset myös itse päivittämään sivustoasi helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla.

Verkkosivutuotannon ammattilaisista koostuva tiimi haastattelee jokaisen asiakkaan ennen tuotannon aloittamista, jotta saamme selvän kuvan toiveistasi. Tekemisessä vaalitaan kotisivutuotannon pyhää kolminaisuutta, johon kuuluvat moitteeton tekninen toimivuus, tyylikäs ja visuaalisesti kiinnostava ulkoasu sekä laadukas, oikeakielinen ja hakukoneystävällinen tekstisisältö.