Display-verkostot

Display-mainontaa kattavasti ja kohdennetusti

Tavoita oikea yleisö missä tahansa, milloin tahansa. Display-verkostomme kattaa Suomen suosituimmat mediat ja verkkosivut. Verkostossa tavoittavuus tehostuu dataa ja automaatiota hyödyntäen. Kampanjat toteutetaan ohjelmallisen ostamisen keinoin, eli ne toimivat huutokauppamallilla, ja siksi suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kampanjan yksilöllisesti varmistaaksemme parhaan lopputuloksen.

Yksinkertaisuudessaan kyse on kuitenkin normaalista display-mainonnasta, jonka hinnoittelu on vähän erilaista ja jota voi tehdä nyt laajemmin, tavoittavammin ja tarkemmin kohdentamalla. Aineistona voi olla niin still-kuvaa kuin videotakin. Display-verkostossa mainoksen ympäristöllä ei ole niinkään väliä, vaan sillä, että mainos tavoittaa oikeasti oikeat silmäparit.

Satoja kohdennusmahdollisuuksia

Käytämme kohdentamisessa pääkumppaninamme Relevant Audiencea, jolta saamme laadukkaasti paketoituja ja tarkkoja kohderyhmiä. Katso tästä esimerkkejä kohderyhmiemme pääkategorioista (pdf). Display-verkostossa on myös luonnollisesti mahdollista tehdä remarketingia, eli kohdentaa mainontaa tietyllä sivustolla käyneille tai tietyn mainoksen nähneille käyttäjille.

Kampanjamahdollisuuksia laidasta laitaan

Display-verkostossa voi toteuttaa kampanjoita lähes mihin tahansa tarkoitukseen ja millä tahansa budjetilla. Vain mielikuvitus on rajana.