Suunnittelijat hämmentävät Lounastuotteen markkinointisoppaa

Kaleva Median markkinoinnin kasvuohjelma – Kasvun paikka jatkuu kolmannen yrityksen markkinoinnin suunnittelulla. Tällä kertaa kameroiden eteen astuu Lounastuotteen Vesa Kontiokari ja Mikko Akkanen, jotka tuova suunnittelutiimille toimeksiannon pohjoisen ruokatalon tunnettuuden ja myynnin kasvattamisesta, erityisesti kuluttajakohderyhmässä.

Seuraa miten suunnittelua tehtiin ja millaisia tuloksia Kaleva Median Pohjoinen kantti -markkinatutkimus kertoi. Löydät sekä toimeksianto- että suunnitteluvideot Lounastuotteen Kasvun paikka -sivuilta. Samasta paikasta voit katsoa myös Saaga Travelin ja Ylläksen suunnitteluvideot, jotka tuotettiin keväällä 2020.

Kasvun paikka tiimi – Lounastuote:

Toni Kyllönen, Heli Uitto, Miia Karvonen, Mari Jauhola, Petri Pesonen, Ville Toriseva

Katso yhteystiedot

Kasvun paikka -tuotanto

Toimittaja: Jani Halme
Kuvaaja: Petri Vilén / Pro Ratas
Leikkaus ja editointi: Johanna Viren / Pro Ratas
Tuottaja: Elina Autio / Työnalle
AD: Taru Staudinger / Työnalle
Vastaava tuottaja ja valokuvaus: Jussi Väätäinen / Kaleva Media