Vadelmatarha

Jakelupalvelu – Vadelmatarha tuo kirppiskaupan löydöt kotiisi

Nykytilanne koskettaa suomalaisia perheitä monella eri tavalla. Suomessa noin 17% väestöstä kuuluu riskiryhmään ikänsä tai perussairautensa vuoksi. Perheiden arki muuttuu, kun mahdollisuudet isovanhempien tai suvun pienokaisten näkemiseen rajoittuu. Aivan pienimpien lasten äidit ovat kuin jumissa kotonaan. Kaupungeissa on huutava pula palveluille, jotka toimitetaan kotiin. Ruokaa, taloustarvikkeita, kulutushyödykkeitä ja pienihän tarvitsee vaatetta ja virikkeitä.

Onneksi moni yrittäjä on valppaana tilanteen tullen. Niin oli myös Kirsti Juhonsalo Oulun Vadelmatarhalta. Vadelmatarha on koko perheelle suunnattu oleskelupaikka, lasten vaatteiden ja tarvikkeiden kirppiskauppa ja luomupuoti. Kirstiltä pystyt nyt tilaamaan suuren paketin kierrätettyjä Second hand –vaatteita kotiovelle saakka. Vaatteet toimitetaan nopeasti ja varmasti Kaleva Median jakelijoiden avulla.

Vadelmatarhan toimittamista vaatepakkauksista on kuulunut todella positiivista ja tyytyväistä palautetta. Yrittäjä Kirsti toivoo, että yhä useammat päättäisivät hyödyntää kotiinkuljetusta. Vadelmatarha on auki tiistaista lauantaihin klo 12-18 ja palvelee kotiinkuljetuksen lisäksi edelleen myös yksityisostosaikojen merkeissä.

Miksei Oulun Vadelmatarhan järjestämän palvelun kaltaiset palvelut voisi jatkua myös poikkeusajan yli? Ne olisivat silloin edelleen tukemassa ihmisiä, jotka eivät pääse kulkemaan syystä tai toisesta haluamallaan tavalla.

Kaleva Media Verkkosilta -operaation jakelupalvelun hoitavat Kaleva Median lehdenjakajat päiväsaikaan. Toimittamaan pystytään niin kylmää kuin kuumaa ruokaa, kauppakasseja sekä verkkokaupasta tilattavia tuotteita. Palvelu kattaa myös kerättävät tuotteet eri paikoista.

Mikäli yrittäjänä haluaisit hyödyntää jakelupalvelua asiakkaillenne, soita numeroon 08 537 7180 tai täytä yhteydenottolomake. Lisätietoja löydät Verkkosillan sivuilta. Voit lukea myös neljä kysytyintä kysymystä jakelupalvelusta täältä.

Jakelupalvelut ovat yksi osa Kaleva Median Verkkosiltaa, jonka tarkoituksena on tarjota yrittäjille apua selviytyä poikkeustilanteen yli. Operaation perustana on yli 120-vuotias arvopohjamme, jonka ytimessä on vahvistaa pohjoisen alueen henkistä ja taloudellista vireyttä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme apua kolmessa eri muodossa:

  • Verkkokauppapaikan niille yrityksille, joilla ei ole mahdollisuutta myydä verkossa
  • Tavaroiden kotiinkuljetus: Oulu, Rovaniemi, Kemi, Tornio
  • Markkinoinnin asiantuntijapalvelut