Auta yrittäjää – Kampajussi vei kampaamopalvelut verkkokauppaan

Jussi Juntunen on yksi sadoistatuhansista suomalaisista yrittäjistä. Hän omistaa kampaamon Helsingin Töölöstä. Kampajussilakin, kuten monella muulla yrittäjällä huoli nousi pintaan nykytilamme vuoksi. Tuotteet eivät enää menneet kaupaksi, ajanvarauskalenteri näytti tyhjää ja sisään käveleviä asiakkaita oli vähemmän kuin koskaan. Jussin mielessä kävi pelottava ajatus: ”Onko minulla järkeä pitää kampaamoani auki”.


Tilavuokrat Helsingin alueella ovat korkeat. Jussin laskiessa menoja ja tuloja, hän päätyi pitämään kampaamoaan avoinna asiakkaille. Hän keskusteli muiden yrittäjien kanssa ja luki sosiaalisesta mediasta muiden yritysten selviytymistarinoita. Usea yrittäjä oli aloittanut nettikaupan ja kotiinkuljetuksen. Kampaamopalvelut on vaikea siirtää kotipakettiin, mutta lahjakortteja hän voisi myydä. Jussin onneksi hänen tarpeisiinsa löytyi palvelu.

Jussi täytti Offerillan yhteydenottolomakkeen, jonka jälkeen vain kahden vuorokauden kuluttua hänellä oli verkossa toimiva kauppapaikka, joka mahdollistaa hänen toimintansa jatkossakin.

“On ilo huomata, että vakioasiakkaani haluavat auttaa ja ostaa palvelujani jatkossakin”, Jussi mieltää.

Lue Jussin ja Kampajussin menestystarina Offerillan verkkosivuilta ja osta Kampajussin palveluita Offerillan verkkokaupasta.

Tutustu Offerillan Auta yrittäjää -palvelun yrityksiin täältä.

Offerillan Auta yrittäjää -palvelu on osa Kaleva Median Verkkosilta -projektia, jonka tarkoituksena on tarjota yrittäjille apua selviytymiseen poikkeustilanteen yli. Operaation perustana on yli 120-vuotias arvopohjamme, jonka ytimessä on vahvistaa pohjoisen alueen henkistä ja taloudellista vireyttä yhdessä asiakkaidemme kanssa.