Tukea paikallisille yrityksille – Lähde mukaan BusinessOulun ja Forum24:n Meidän Oulu -liitteeseen

Lähde mukaan tärkeään kampanjaan, jolla tuetaan oululaisten yritysten liiketoimintaa näissä hankalissa olosuhteissa ja kannustetaan oululaisia edelleen hyödyntämään paikallisia palveluita. Samalla saat huokeaa näkyvyyttä omalle yrityksellesi.

BusinessOulu toteuttaa Forum24:n välissä 8-sivuisen Meidän Oulu-liitteen, joka julkaistaan 15.4.2020. Liite sisältää positiivista artikkelisisältöä esimerkiksi yritysten mukautumisesta vaikeaan tilanteeseen. Jakelumäärä on n. 86 000 kpl ja se on luettavissa myös kaleva.fi:ssä ja eKaleva:ssa kolme vuorokautta.

Varaa mainostilasi 6.4.2020 mennessä

Tarjoamme liitteeseen edullista 2×2 moduulia (82x88mm), jonka hinta on vain 70 € + alv. Mainospaikkoja on rajoitetusti. Liitteessä mukana olevien mainosten tulee olla tämän hetkisiä virallisia linjauksia ja suosituksia tukevia. Yritykset vastaavat itse oman ilmoituksensa sisällöstä.

Varaa mainostilat yhteyshenkilöltäsi (katso yhteystiedot) tai Kaleva Median palvelupisteeltä: mediamyynti@kaleva.fi, puh: 08 5377 180

Aineistotoimitukset:

ilmoitus@forum24.fi: valmistettavat viimeistään ma 6.4.2020 ja valmiit to 9.4.2020.

Yhteistyössä mukana: Oulun kauppakamari, Oulun Liikekeskus ry, Oulun Yrittäjät ry, Visit Oulu, Kaleva Media ja MTV Oy

Meidän Oulu -liite on osa Kaleva Median Verkkosiltaa >