Tapahtumajärjestäjä: oletko ilmoittanut tapahtumasi Kaleva Median Tapahtumat-palvelussa? Muista päivittää tiedot.

Vallitsevan tilanteen johdosta monet tapahtumista on peruttu, joten haluamme muistuttaa, että Tapahtumat-palvelumme toimii täysin itsepalveluna. Tapahtumien päivittämis- ja muokkausvastuu on siis palvelun käyttäjällä.

Jos sinulla on Tapahtumat-palvelussamme aktiivinen tapahtumailmoitus, voit halutessasi joko poistaa tapahtumasi, tai nimetä tapahtuman uudelleen niin, että nimestä käy selkeästi ilmi, jos tapahtuma on peruttu, siirretty uuteen päivämäärään tai toteutetaan livelähetyksenä.

Voit kirjautua sisään hallintatyökaluun ja muokata tapahtumaasi, tai poistaa sen, täällä.

Poikkeustila on iskenyt todella tuntuvasti kulttuurialalle, mutta haluamme uskoa, että kriisin jälkeen ihmiset palaavat tapahtumiin ja keikoille entistä suuremmalla innolla tai liittyvät nyt kotisohviltaan livelähetyksiä seuraamaan. Toivotamme voimia kaikille poikkeustilasta kärsiville.

Ote palvelun käyttöehdoista:

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse syöttämiensä tietojen oikeellisuudesta ja kukin järjestäjä vastaa omalta osaltaan ilmoittamiensa ja Tapahtumat-palvelussa julkaistavien tietojen oikeusvaikutuksista suhteessa palvelun käyttäjiin. Tietosisällön valvontavastuu on tapahtumajärjestäjillä. Kaleva365 Oy ei vastaa palveluun lisättyjen ja siinä julkaistujen tietojen oikeellisuudesta eikä muodossa olevista virheistä.