Uusi Oulu247 mobiilisovellus vie kaupunkimedian uudelle tasolle

Kaleva Media käynnistää 4.2. alkaen oululaisille uuden Oulu247 mobiilisovelluksen, joka koostaa paikallisesti kiinnostavat uutiset, ilmiöt, tapahtumat ja tarjoukset. Palvelua voi räätälöidä niin, että kuluttajat löytävät helposti heitä kiinnostavaa sisältöä ja samalla mainostajalle avautuu mahdollisuus kohdennettuun mainontaan.

Oulu247 tarjoaa sisällön helppokäyttöisessä ja miellyttävässä muodossa jatkuvasti päivittyvässä sovelluksessa, joka on ladattavissa laitevalmistajien sovelluskaupoista. Kaupunkilaisten arkea helpottaessaan palvelu auttaa samalla yksittäistä julkaisijatahoa, kuten paikallisia yhteisöjä ja yrityksiä saamaan tavanomaiselle sosiaalisen median julkaisulleen laajemman yleisön.

– Käyttäjille maksuton palvelu tarjoaa mainostajille luotettavan ja toimitetun ympäristön oululaisten ja Oulun seudun asukkaiden tavoittamiseen. Palvelun käynnistysvaiheessa tarjoamme näkyvyyden Forum24-lehden ja Oulu-lehden nykyisille ja uusille asiakkaille maksutta, Kaleva Median B2B asiakasratkaisujen asiakkuusjohtaja Katja Hylkilä kertoo.

Oulu247 on ladattavissa maksutta Applen App Store ja Google Play -sovelluskaupoista, sovelluksen kehittämisestä ja tekijänoikeuksista vastaa Kaleva Media. Tutustu Oulu247:n verkkosivuilla: oulu247.fi

Lataa sovellus:
Apple App Storesta 
Google Play

Lue Oulu247:n julkaisutiedote >

Tutustu Oulu247:n mediakorttiin >