Black Friday ei tarkoita mainostajille pelkästään rahanmenoa – tänä vuonna se tarkoittaa säästämistä

Black Friday venyi jo Black Weekiksi – onko seuraavaksi luvassa jopa Black Month? Joka tapauksessa, kyseessä on vuoden kaupallisin aika, mutta tällä kertaa kuluttajat eivät saakaan kerättyä kaikkea kermaa päältä. Kaleva Media on halunnut tarjota mainostajille ensimmäistä kertaa super-isosti mainostajien Black Fridayn! 

Tarjoamme huikeita Black Friday etuja kaikista Kaleva Median medioista. Tarjoukset ovat lunastettavissa suoraan verkkokaupassa joka aukeaa perjantaina keskiyöllä. Lisäämme kauppaan uusia tarjouksia myös pitkin päivää; kello 9, 12, 15 ja 18.

Kaikki mediatilat vähintään -50 % alennuksin, nopeimmat ehtivät napata jopa -99 % tarjouksia!

Tarjolla on mediatilaa niin printissä, display-mainonnassa, sisältömarkkinoinnissa kuin ulkomainonnassakin. Lisäksi mukana tarjouksia myös esimerkiksi videotuotannoista, painosta ja jakelusta, sekä tapahtumamarkkinoinnista. Tarjoukset ovat voimassa vain perjantaina 29.11.2019 niin kauan kuin tuotteita riittää. Hinnat eivät koske aiemmin tehtyjä varauksia.

Näissä medioissa hyödynnät Black Friday tarjoukset

 

Tilaa Kaleva Median uutiskirje yritysasiakkaille

Kaleva Median yrityspalveluiden uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon Pohjois-Suomen vaikuttavimmista ajankohtaistarjouksista koskien 15 paikallista mediaa ja Pohjoisen parhaita markkinointipalveluja. Tilaa uutiskirje >