Ilmoitustilat lifestyle-tyyliseen Talvi-Helmi teemalehteen varattavissa

Kalevan liitteenä ilmestyvä Talvi-Helmi on monipuolinen, lifestyle-tyylinen teemalehti. Se tarjoaa lukijoille tuoreen katsauksen talven tapahtumiin ja tekemiseen. Lehdessä on juttuja ja vinkkejä harrastuksista ja trendeistä sekä tarinoita ihmisistä, elämyksistä ja hyvästä arjesta. Lehti jaetaan Kalevan tilaajatalouksien lisäksi laajalti Oulun ja lähikuntien kotitalouksiin. Se on myös telinejaossa alueemme tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suosituimmissa matkailupisteissä koko talven ajan. Lehti on myös vapaasti luettavissa eKaleva näköislehdessä. Painosmäärä on 130 000 kpl.

Myös Lapin Kansan liitteenä  ilmestyy Talvi-Helmi omine mainoksineen. Se jaetaan kaikille Lapin Kansan tilaajille sekä lisäksi peittojakeluna Meri-Lapin ja Rovaniemen alueilla. Liite löytyy myös telineistä alueen tavarataloissa, ostoskeskuksissa sekä suosituimmissa matkailupisteissä koko talven ajan. Painosmäärä on 67 000 kpl.

Seuraava numero ilmestyy 20.11.2019, varaa ilmoitustilasi 8.11. mennessä omalta yhteyshenkilöltäsi tai palvelupisteestä.

OTA YHTEYTTÄ

Kalevan Yrityspalvelut, Palvelupiste
08 5377 180
mediamyynti@kaleva.fi

Lapin Kansan Yrityspalvelut, Palvelupiste
044 451 0511
mainonta.lappi@lapinkansa.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Lataa mediakortit: Talvi-Helmi 2019 – Kaleva | Talvi-Helmi 2019 – Lapin Kansa