Tavoita kuluttajat ja yritykset syksyn laajalevikkeisillä liitelehdillä

Kaleva Median julkaisujen kautta tavoitat Pohjois-Suomen asiakkaat. Varaa mainostilat kuluttajien Syys-Helmeen sekä uudistuneeseen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä-lehteen.

Alkusyksy on kaupanteon aikaa niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Tänä syksynä odotetaan kulutuspiikkiä yksityistalouksissa aikaistettujen veronpalautusten myötä ja Pohjois-Suomen vetovoiman lisääntyminen näkyy positiivisena vireenä myös yrityspuolella. Varaa mainostilasi syksyn teemalehtiin jo tänään.

Lataa mediakortit ja lisätietoja:

Syys-Helmi: Kaleva (Lataa PDF) | Lapin Kansa (Lataa PDF)

Ilmestyy 16.9.2019. Jakelu: Kalevan ja Lapin Kansan välissä sekä telinejakeluna tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suosituimmissa matkailupisteissä. Näköislehdet eKalevassa ja Lapin Kansan sivuilla. Mainostilavaraukset: 23.8. mennessä, aineistotoimitus: 28.8. mennessä. Varaa samalla mainostila Talvi-Helmeen ja saat -10% mainosedun, Talvi-Helmi ilmestyy 20.11.2019.

Yrittäjä-lehti (Lataa PDF)

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjä-lehti ilmestyy viikolla 35. Jakelu: Kalevan välissä sekä suorajakeluna Pohjois-Pohjanmaan yrityksiin. Näköislehti eKalevassa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät jäsenyrityksille 15% alennus normaalihinnoista. Aineistotoimitus: 12.8. mennessä.

Varaa kampanjat yhteyshenkilöltäsi

Katso yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Kalevan Yrityspalvelut, Palvelupiste
08 5377 180
mediamyynti@kaleva.fi

Lapin Kansan Yrityspalvelut, Palvelupiste
044 451 0511
mainonta.lappi@lapinkansa.fi

Jätä yhteydenottopyyntö