Kalevan ja Lapin Kansan Kesä-Helmi jakelussa ja telineissä

Laajalla jakelulla jaettava Kesä-Helmi saapui keskiviikkona 29. toukokuuta postilaatikoihin ja telinejakeluun ympäri Pohjois-Suomea. Kalevan ja Lapin Kansan lifestyle-tyylinen teemalehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja 16. syyskuuta ilmestyvän Syys-Helmen kampanjat ovat jo varattavissa.

Helmi-liite jaetaan tilaajatalouksien lisäksi lähes kaikkiin Oulun ja Lapin kotitalouksiin. Lisäksi se on telinejaossa alueemme tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suosituimmissa matkailupisteissä koko kesän ajan.

Tutustu Kalevan Kesä-Helmeen eKalevassa ja Lapin Kansan Kesä-Helmeen näköislehtien arkistossa >

Varaa Syys-Helmen kampanjat yhteyshenkilöltäsi

Katso yhteystiedot

OTA YHTEYTTÄ

Kalevan Yrityspalvelut, Palvelupiste
08 5377 180
mediamyynti@kaleva.fi

Lapin Kansan Yrityspalvelut, Palvelupiste
044 451 0511
mainonta.lappi@lapinkansa.fi

Jätä yhteydenottopyyntö