Digiaamiaiset perehdyttävät digitaalisiin markkinointipalveluihin

Me Kaleva Medialla haluamme olla aidosti kumppanisi markkinointiponnistelujesi arjessa, sen jokaisessa käänteessä. Tervetuloa hakemaan ideoita ja inspiraatiota mainontaasi ja kuulemaan, mitä lisäarvoa Kaleva Median digitaaliset palvelut tuovat liiketoiminnallesi!

Tule nauttimaan maittava aamiainen ja oppimaan samalla, miten me Kaleva Medialla voimme auttaa yritystäsi löytymään verkossa oikeista paikoista, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan!

Kaleva Median digiaamiaiset ovat maksuttomia tilaisuuksia. Osassa tapahtumista seurataan livestriimiä toiselta paikkakunnalta, mutta vaikka live-esiintyjiä ei olekaan paikanpäällä, mukana on Kaleva Median henkilökuntaa.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, ilmoittaudu mukaan olemalla yhteydessä yhteyshenkilöösi tai laittamalla viestiä: mediamyynti@kaleva.fi. Mikäli et pääse paikanpäälle varsinaiseen tilaisuuteen, voit myös ilmoittautua striimin katselijaksi.

Paikalla olijoiden kesken arvomme mediatilaa valitsemaasi Kaleva Median tuotteeseen.

Kaleva Median digiaamiaiset

6.5. Rovaniemi

6.5. Kemi

7.5. Oulu

7.5. Raahe

Lisäksi on mahdollisuus ilmoittautua seuraamaan livestriiminä, jos ei pääse paikanpäälle, klo 9-11:

6.5. Lappi

7.5. Oulu